dissabte, 19 de novembre del 2011

Els grallers Pentagralla tampoc no volen faltar a la XXa edició del Concert de Grallers





Els grallers reusencs Pentagralla tampoc es volen perdre la XXa edició del Concert de Grallers de Santa Llúcia. En aquesta ocasió serà ja la quarta vegada que participen en aquest concert. Pentagralla és un grup que porta més de deu anys de trajectòria, actualment els podem escoltar acompanyant el Gegant Carrasclet que també està d'aniversari.

Canya d'Or confirma la seva participació al Concert d'enguany





Els grallers Canya d'Or han tingut una temporada intensa. Amb un format nou de concert i amb una renovació tímbrica molt acurada d'alt de l'escenari ens han ofert l'espectacle "Canya d'Or 3.0". Després de l'èxit a Santa Tecla, Manresa, Valls... arriben a Reus amb la seva formació més tradicional de tres gralles i timbal.

Quatrevents tornen al Concert de Santa Llúcia




Els grallers Quatrevents tornen a participar al Concert de Grallers. Un grup que cada vegada està més consolidat en el panorama graller del país. Aquest estiu ens han ofert un espectacle de ball de gralles que ha sorprès al públic que no coneix les possibilitats que dóna la gralla actualment.

El grup de grallers Xalocs s'estrenen al Concert d'enguany







Xalocs és un grup de joves músics que es coneixen a l'Aula de Sons de Reus, sorgeix a mitjans de l'any 2011, arran d'una proposta per part de la coordinadora de grallers de Vilafranca per tocar al 18è dia del graller, fet que els va motivar a consolidar un grup de grallers ferm, amb l'ajuda del professor Jaume Aguza. Xalocs són Jaume Cuartero a la gralla, Roger Calvo a la gralla, Jordi Montoya a la gralla baixa i David Montoya al timbal.

XIXè CONCERT DE GRALLERS - Ganxets

XIXè CONCERT DE GRALLERS - Xiquets de Reus

18è CONCERT DE GRALLERS - GRALLERES BUFANDES

18è CONCERT DE GRALLERS - CANYA D'OR

18è CONCERT DE GRALLERS - GRUP ESTABLE DE PERCUSSIÓ